Nieuwe leerlingen

Op deze pagina bundelen we heel wat informatie die je rustig eens kan doornemen in je eigen "kot". Zit je nog met vragen aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon of mail. We zijn steeds bereikbaar en willen je zo snel mogelijk een antwoord geven.

Inschrijven voor het volgende schooljaar kan enkel nog telefonisch op 056 41 42 76.

 

Studieaanbod

Ons studieaanbod wordt in onderstaand filmpje door de directeur verteld aan de hand van een powerpoint. Je kan ook het tabblad studieaanbod (www.spwe.be/studieaanbod) bekijken om na te gaan wat jouw ding is.

 

Onze modules

Onze verschillende modules al ontdekt? Naast de 28 uren basisvorming in zowel 1A, 1Au en 1B kan je nog kiezen uit een uitgebreide waaier aan keuzemodules, je vindt er zeker enkele die ook bij jou passen. In volgend filmpje worden ze één voor één uitgelegd aan de hand van woord en beeld.

 

Praktische info

Je kreeg al info over ons studieaanbod en de modules maar misschien heb je ook nog enkele praktische vragen. In dit filmpje vind je wellicht al heel wat antwoorden.

 

Enkele kernwoorden vanuit ons kot

We vonden enkele leerkrachten en leerlingen die vanuit hun kot iets willen vertellen over onze school.

 

Infoboekje

Wellicht zit je nu met heel wat vragen omtrent je grote stap naar het secundair. In dit beknopte infoboekje vind je het antwoord op heel wat vragen. Heb je na het lezen van dit boekje nog vragen? Aarzel niet en neem contact op met de school.

Infoboekje

Infoboekje 2020-2021

 

Onze school in beeld

 

Activiteiten

Naast lesgeven zet het volledige schoolteam zich ook in voor allerhande activiteiten. Leerlingen zaken bijbrengen buiten de klasmuren is een must, we nemen de leerlingen mee op ontdekking in de wijde wereld.

 

Twee nieuwbouwprojecten

Samen met Gemeente Wevelgem bouwen wij naast de Porseleinhallen en op onze terreinen twee nieuwe gebouwen. Deze gebouwen zullen dienst doen als volledig nieuw en modern restaurant en er worden extra leslokalen ingericht. De gemeente krijgt er ook een polyvalente zaal bij en lokalen voor muziek en woord. Kijk je even mee?

Contact

Deken Jonckheerestraat 16/1
  8560 Wevelgem
056 41 42 76
secretariaat@spwe.be

Sociale media