Dag van de jeugdbeweging

Op de dag van de jeugdbeweging trekt Vlaanderen zijn jeugdbewegingsoutfit aan. Ook in deze heel bizarre tijd willen we deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Fluohesjesactie

Met onze school willen we met verschillende acties ons blijven inzetten om de verkeersveiligheid en zichtbaarheid van onze leerlingen te vergroten.

Labodomino

Om tijdens de volgende lessen proefjes te kunnen doen, is het belangrijk om het proefmateriaal te leren kennen.

Dissectie oog

Tijdens het labo biologie leerden de leerlingen uit 3WET alles over de bouw van het oog.

Biotoopstudie

In het kader van de lessen natuurwetenschappen gingen de eerstejaars op biotoopstudie naar het park van Wevelgem, de voorlopig enige uitstap die we kunnen organiseren.

Sprintdictee

De leerlingen van 1A3 leerden vandaag het belang van goed samenwerken, luisteren naar elkaar en correct spellen aan de hand van een sprintdictee in de les Nederlands.

Marshmallow challenge

De leerlingen van het eerste jaar module stem werden uitgedaagd

Boekenlijsten

Het schooljaar 2020-2021 zouden we graag goed en tijdig voorbereiden, en meer bepaald de aanschaf van de schoolboeken.

Nieuwe leerlingen

Op deze pagina bundelen we heel wat informatie die je rustig eens kan doornemen in je eigen "kot". Zit je nog met vragen aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon of mail. We zijn steeds bereikbaar en willen je zo snel mogelijk een antwoord geven.

Een bronzen medaille

Vorige week behaalde Keani Puttemans uit 3LG5 een bronzen medaille tijdens de proclamatie van de Jeugd Wiskunde Olympiade.

Contact

Deken Jonckheerestraat 16/1
  8560 Wevelgem
056 41 42 76
secretariaat@spwe.be

Sociale media