Ouderraad

Onze school werkt samen met een heel actieve ouderraad. De ouderraad bestaat uit een tiental ouders van leerlingen die een 5-tal keer per jaar samenkomen. Zowel eigen initiatieven als bemerkingen en vragen bij het reilen en zeilen van de school staan op de agenda.

Daarnaast kan de ouderraad ook rekenen op heel wat helpende handen van andere ouders bij eigen activiteiten. Al meer dan 10 jaar ondersteunt de ouderraad acties voor de verkeersveiligheid van onze leerlingen, en al meer dan 10 jaar organiseert de ouderraad een (h)eerlijk ontbijt op school. In een warme, gezellige sfeer kunnen leerlingen, ouders en personeel elkaar ontmoeten.

Jaarlijks organiseren de ouderraden van de scholengroep ‘Scholen aan de leie’, waar ook het Sint-Pauluscollege deel van uitmaakt, samen een info-avond. Dit schooljaar gaat de info-avond door op dinsdag 7 februari in de gebouwen van het VTI Sint-Lucas Menen, met alt thema ‘Botsende jongeren’.

Iedere ouder van een leerling kan lid worden van de ouderraad of van de groep ‘helpende handen’.

Durnez Corina

De voorzitter voor dit schooljaar is mevrouw Corina Durnez

Heb je vragen of opmerkingen voor de ouderraad, dan kan je die ook per mail sturen aan de voorzitter op volgend mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderraad1 Ouderraad2

Contact

Deken Jonckheerestraat 16/1
  8560 Wevelgem
056 41 42 76
info@spwe.be

Sociale media