SPWeetjes

De kerstman is in het land en hij bracht voor al onze leerlingen een nieuwe editie van SPWeetjes.

Zie me shinen

In het donker fietsen, steppen, skaten of op je hoverboard rijden? Dan is het ongelofelijk belangrijk dat je goed zichtbaar bent. Want het is niet omdat jij de wagen goed ziet, dat de chauffeur van die wagen jou ziet.

Hoog bezoek

Begin deze week rinkelde de telefoon in SPWe. Agendapiet belde op om te zeggen dat Sinterklaas een gaatje vond in zijn drukke agenda en wou heel graag een bezoekje brengen aan de leerlingen en leerkrachten van het Sint-Pauluscollege.

Initiatie freerunning

Freerunning is een sport die zijn oorsprong vond als ontsnappingstechniek in de Vietnamoorlog. Eind de jaren tachtig begonnen enkele jongeren in één van de achterwijken van Parijs dit als een sportdiscipline te beoefenen.

Toneel "Zonder U"

De leerlingen van de eerste graad gingen op donderdag 29 november kijken naar de theatervoorstelling ‘Zonder U’, van en met Mich Walschaerts en Ineke Nijssen. Het stuk gaat over iemand verliezen van wie je zielsveel houdt.

Leerling in de kijker

Alexine Verhelst (4LAT5) en Olivia Verhelst (4LAT5) zijn samen met 4 andere dansers van Pirouette bij de finalisten van Dans met Hanne. In een reeks op televisiezender Canvas verkende Hanne Decoutere de wereld van de dans.

Pagina 1 van 3

Contact

Deken Jonckheerestraat 16/1
  8560 Wevelgem
056 41 42 76
info@spwe.be

Sociale media